Rapphönan Stockholm har skådarpub en gång i månaden. På bilden Monika Svensson, Marianne Dannbeck och Elisabeth Köster.


Rapphönan Stockholm

Kontaktpersoner för Rapphönan Stockholm är Gigi Sahlstrand - gigi(at)gigisahlstrand.se) och Eva Stenvång Lindqvist - evastenvang(at)hotmail.com.

Rapphönan Stockholm anordnar skådarpubar som regel en gång i månaden18.00
 på Taverna Efes, Brunkebergstorg 3, samt ibland även exkursioner. Två skådarpubar per år anordnas tillsammans med nätverket SthlmBetong, där både kvinnor och män är aktiva. SthlmBetong har alltid pub första torsdagen varje månad med början 17.30 - gå på dem också om du har tid - välkommen! 

Obs! Vi behöver bli fler som anordnar Rapphöneaktiviteter i Stockholmstrakten! Har du en favoritlokal - varför inte bjuda in andra Rapphönor dit, till exempel? Ta kontakt med  Eva Stenvång Lindqvist, evastenvang(at)hotmail.com, som ser till att det kommer med på hemsidan.

Rapphönan Stockholm har en egen sida på Facebook

Skådarpubar hösten 2017:

Vi har pubarna kl. 18.00 på Taverna Efes, Brunkebergstorg 3 - nära tunnelbana och pendeltåg. Datumen är följande: onsdagarna 20/9, 25/10, 22/11 samt torsdag 7/12 - denna gång tillammans med nätverket SthlmBetong - Obs! då är tiden 17.30. 

Välkommen till Stockholms Ornitologiska Förening, StOF!

Vi vill uppmana Rapphönor i Stockholmsområdet som inte redan är med i StOF att gå med! Föreningen har en omfattande programverksamhet, och ger också ut tidskriften Fåglar i Stockholmstrakten. Rapphönan Eva Stenvång Lindqvist är tidskriftens redaktör. Rapphönorna Gigi Sahlstrand, Monica Wallin, Eva Johansson och Lina Jansson sitter i StOF:s styrelse. Läs mer på StOF:s hemsida, www.stof.nu