Det är trevligt att lära känna andra tjejer med samma intresse.


Bli medlem

Rapphönan är ett nationellt nätverk som det inte kostar någonting att gå med i. Enda kravet är att du är tjej och fågelskådare - eller att du vill börja skåda fågel. Du går med genom att anmäla dig till mejlinglistan.

Så här anmäler du dig

OBS! Vi har för närvarande problem med mejlsystemet. Om du har Facebook - gå med i Rapphönans vänner där så länge. Vi lägger ut all viktig information i denna Facebookgrupp. Många lokala Rapphönegrupper har också egna Facebookgrupper där information läggs ut, bl.a. om exkursioner, och där du kan få kontakt med andra Rapphönor i ditt närområde. 

Anmäl dig via mejl här - rapphonan-subscribe(at)yahoogroups.com. OBS! Du måste göra det via den mejladress som du vill använda i mejlinglistan. När du gjort det får du ett svarsmejl från Yahoogroups som ska bekräfta ditt medlemskap i gruppen. Det räcker då med att du trycker på ”svara-knappen” och skickar iväg mejlet. Kommer det inget svar direkt, kolla din spam/skräpkorg.

Så skickar du mejl/inlägg
Skriv in adressen rapphonan(at)yahoogroups.com och skicka. Då går ditt mejl till alla på mejlinglistan. Vill du svara en medlem enskilt, klicka bort adressen till mejlinglistan i adressfältet; före den står alltid mejladressen till den som gjort inlägget/skickat mejlet.

 

Problem?
Kontakta Gigi Sahlstrand - gigi(at)gigisahlstrand.se 
som administrerar mejlinglistan.

Vi finns också på Facebook

Är du med i Facebook så kan du även gå med i gruppen Rapphönans vänner. Där är såväl kvinnor som män som stödjer Rapphönans syfte välkomna att gå med. Fler och fler Rapphönor lägger ut frågor och fågelfoton där.

Bli medlem